آسانسور 80 نفره!
آسانسور 80 نفره!
بنابر آمار انتظار برای آسانسور استرس زا است و روی راندمان کاری کارمندان تاثیر منفی می گذارد. بعنوان کارمند شرکتی بزرگ در طبقه سی ام ، با رفت و آمدهای مکرر و خستگی ناشی از منتظر ماندن، پشت یا درون آسانسور را تجربه کرده و روبرو شده اید؟ بهر حال علی رغم این همه مشکلات مهندسان بیکار ننشسته و برای سهل الوصول شدن رفت و آمدها چاره جوییهای متعددی اندیشیده اند. در اخرین نمونه از این دست ساخت آسانسوری با ظرفیت 80 نفر توسط شرکت میتسوبیشی الکتریک است که خبر خوشی برای ژاپنیهای کارمند و همیشه منتظر در صفهای طولانی آسانسور است.
این شرکت توانسته اولین آسانسورهای پر ظرفیت خود را در دفتر مرکزی خود در اوزاکا مورد بهره برداری قرار دهد. این آسانسور توانایی جا بجایی 80 نفر را در یک بالا رفتن دارد. ساختمان یومیدا هانکیو 5 آسانسور از این نوع را در ساختمان شیک خود نصب کرده است. از نظر متراژ این آسانسور به طول 11.2 و عرض 9.2 فوت و به ارتفاع 8.5 فوت ساخته شده است که در واقع 3.4 متر پهنا ، 2.8 متر درازا و 2.6 متر ارتفاع دارد. 80 نفر و یا 11500 پوند (5250 کیلوگرم) را حمل و نقل می کند. 5 عدد از این آسانسورها در یک جابجایی قابلیت حمل 400 نفر را پیدا می کنند که این ایده آل کارمندان در صبح یک روز کاری سنگین است.
البته اگر نگاه منفی به قضیه داشته و تصور کنید که با 79 نفر دیگر (که بعضی از انها واسابی هم خورده باشند-نوعی سس تند و بد بو- )در آسانسور باید باشید خیلی خوشآیند نخواهد بود. تصور کنید که اتومبیل پنجره داشته و با دیدن مناظر مختلف احساس تنگی و خفگی نمی کنید اما آسانسور 80 نفره علی رغم طراحی خوب باز چندان جذاب به نظر نمی رسد. در ساختمان مذکور از طبقه 15 تا چهل و یکم اداری بوده و طبقات پایین هم جنبه انبار و پارکینگ را دارد.
بحث اصلی اعتماد به نفس ژاپنی ها به فناوری است که می سازند و برای استفاده از آن سر و دست می شکنند که چنین چیزی در هر ملتی دیده نمی شود. محافظه کاری انگلیسی ها هیچ وقت اجازه نمی دهد 80 نفرا را در یک آسانسور جا داد.
در فناوری جدید از سوی این شرکت آسانسورها هوشمند تر شده و در ساعات پر رفت و امد حداکثر توان را به کار گرفته و در ساعات معمول و غیر شلوغ انرژی را با الگوریتم خاصی تا 10 درصد کاهش داده و باعث عدم اتلاف ان می شود. در این فناوری بین عملیات بهتر و سریعتر جابجایی و کاهش مصرف انرزی الگوریتمی خاص نوشته شده و بر اساس زمان های تعریف شده کار می کند.
این شرکت همچنین با استفاده از فناوری جدیدی بالابرهایی را با سرعت 1.5 برابر بیشتر از بالابرهای کنونی طراحی و ساخته است. البته در بالابرهای طولانی افزایش سرعت احساس نمی شود. میتسوبیشی از دهه 1930 سازنده آسانسور و بالابر است و در این زمینه پیشرو است.
Tags: آسانسور, آسانسور 80 نفره, آسانسور میتسوبیشی, انواع آسانسور, انواع بالابر, بالابر, بزرگترین آسانسور, بزرگترین آسانسور جهان, شرکت فروش آسانسور, قیمت آسانسور, قیمت بالابر