بازسازی کابین آسانسور
بازسازی کابین آسانسور
بازسازی آسانسور دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. معمولا تشخیص نیاز به بازسازی آسانسور توسط گروهی کارشناس صورت می گیرد. عوامل تأثیرگذار بر بازسازی آسانسور:
ایمنی پایین
آسانسور سیستمی است که بعد از فرمان توسط کاربرهیچ کنترلی از سوی کاربر ندارد و این تجهیزات ایمنی مثل سنسورها هستند که کنترل حرکت آسانسور را به عهده می گیرند.عواملی مثل گذشت زمان، مصرف بالا، نگهداری غیر استاندارد و… باعث میشوند که دقت تجهیزات ایمنی پایین بیاید.لذا مهمترین انگیزه برای بازسازی آسانسور تامین ایمنی لازم برای کاربران خواهد بود.
خرابیهای مکرر
خرابیهای مکرر آسانسور می تواند نشان دهنده وجود یک ایراد بزرگ در سیستم آسانسور باشد.معمولا ایرادات بزرگتر باعث ایجاد اختلال در عملکرد دیگر اجزاء نیز می شود. مثلا وجود نویزدرسیستم باعث ایجاد خرابیهای مکرر خواهد شد که کارشناسان آسانسور پس از تشخیص آن را برطرف میکنند.
مصرف انرژی بالا
معمولا آسانسورهای قدیمی به دلیل تکنولوژی ضعیف تر مصرف انرژی بالاتری دارند.البته استهلاک قطعات آسانسور نیز میتواند مصرف انرژی را بالاتر ببرد.باتوجه به افزایش قیمت انرژی، یکی از مهمترین دلایل بازسازی آسانسور همین مورد میباشد که میتواند هزینه های بازسازی را توجیه کند. برای مثال وجود سیستم VVVF در آسانسور به شدت مصرف انرژی موتور را می کاهد. و مبلغی که کاربران برای ایجاد این سیستم پرداخت می کنند، با کاهش هزینه برق ساختمان در سالهای اول جبران می شود، علاوه بر این که کیفیت حرکت آسانسور نیز بالاتر خواهد رفت.
کیفیت پایین حرکت
پایین بودن کیفیت حرکت (وجود لرزش در حرکت آسانسور، تکانهای شدید هنگام استارت و توقف آسانسور، سر و صدا از مصادیق کیفیت پایین حرکت هستند.) نیز مانند مورد بالا از نتایج تکنولوژی پایین و استهلاک سیستم آسانسور می باشد. با توجه به اینکه عموم مردم از آسانسور استفاده می کنند کیفیت پایین حرکت می تواند اقشاری مثل کودکان و زنان را دچار ترس و نگرانی کند.
رفع نیازهای ترافیکی
تغییر کاربری ساختمان و یا افزایش تردد زمانهای انتظار کاربران را بالا می برد که برای رفع این مشکل می توان در مواردی که مقدور است با افزایش ظرفیت کابین، آن را بهینه کرد.لازم به توضیح می باشد که این مورد بستگی به ابعاد چاه آسانسور دارد و همیشه قابل اجرا نمی باشد.
زیبا سازی کابین
کابین آسانسور به همراه دربها قسمتهایی از آسانسور هستند که توسط عموم دیده میشوند، گاهی تصور مردم از آسانسور تنها کابین آسانسور میباشد.پس زیبایی آن تاثیرگذار میباشد.
مراحل بازسازی
مرحله اول:
۱- بازدید و کارشناسی و کشف علت اصلی مشکلات در آسانسور.
۲- انتخاب قطعات جدید که با قطعات نصب شده قدیمی که نیاز به تعویض ندارند همخوانی داشته باشد.
۳- ارائه گزارش جامع به همراه پیش فاکتور.
توضیحات : مرحله اول به صورت رایگان انجام می شود.
مرحله دوم :
۱- خرید لوازم مورد نیاز جهت بازسازی و انتقال به محل پروژه.
۲- نصب تجهیزات جدید.
۳- تست نهایی و تحویل به کارفرما.