آسانسور AquaDom

لوکس ترین آسانسور های جهان

لوکس ترین آسانسور های جهان

اغلب آسانسور ها کار انسان را از کشیدن مواد به طبقه های مختلف و یا عبور از پله های بلند راحت می کنند. تصور یک ساختمان بدون آسانسور در زمان مدرن غیر عملی است. تنوع گسترده ای از برچسب های قیمت آسانسور با توجه به سرعت، قابلیت حمل و نقل، هزینه های انرژی، ویژگی های ایمنی و هدف استفاده در دسترس است .

برخی از آسانسورها دارای هوش مصنوعی داخلی هستند , اما قیمت آسانسور به لوکس بودن و لذت بردن از سواری بستگی دارد.

3 تا از گرانترین آسانسورهای جهان به علت چند ویژگی برجسته به ثبت رسیده اند:

1. آسانسور Bailong در چین: 16 میلیون دلار

آسانسور Bailong از شیشه ساخته شده است, که در منطقه ولینگ‌ یانگ از توابع شهر ژانگجیاجی (Zhangjiajie) استان هونان قرار دارد و قادر است تا ارتفاع ترسناکی بالا برود.

 

 

آسانسور Bailong

2.آسانسور AquaDom در آلمان: 14 میلیون دلار

آکوا دام یک آکواریوم شیشه‌ای اکریلیک خیره کننده است که یک آسانسور شفاف در داخلش دارد. این آسانسور در هتل رادیسون بلو در برلین قرار دارد. آکوا دام در سال ۲۰۰۴ افتتاح شد و حدود ۱۲. ۸ میلیون یورو (۶۱۴۴۰۰۰۰۰۰۰ تومان) هزینه برده  است و حدود ۲۵ متر ارتفاع دارد. این مجتمع شامل هتل، ادارات، رستوران‌ها و مرکز حیات دریایی می‌شود. این آکواریوم به قدری وسعت دارد که هرروز ۳ یا ۴ غواص آکواریوم را تمیز می‌کنند و به ماهی‌ها غذا می‌دهند.

 

آسانسور AquaDom

 

3. آسانسور  Santa Justa پرتغال: 12 میلیون دلار

از جالب ترین آسانسورهای دنیاست که به جاذبه ای برای گردشگران تبدیل شده است. این آسانسور توسط یکی از شاگردان ایفل، سازنده ی برج ایفل ساخته شده است. سانتا ژوستا مهم ترین جاذبه ی گردشگری شهر لیسبون پرتغال می باشد.

از قدیم شهر لیسبون پر از سراشیبی و سربالایی بود و ساکنان مجبور می شدند حتی برای رفتن به میدان اصلی شهر هم بالا و بلندی های زیادی را پشت سر بگذارند؛ رفت و آمدی که زندگی مردم را با سختی روبرو کرده بود. یکی از نقاط لیبسون که تردد در آن به سختی صورت می گرفت، محل کنونی آسانسور سانتا ژوستاست. این منطقه با شیبی تند و تفاوت ارتفاع ۴۵ متری که دارد، در گذشته مردم را دچار دردسرهایی کرده بود. حتی این شیب و ارتفاع زیاد سبب شده بود تا چوپانان با سختی و مشقت زیادی دام های خود را از این سراشیبی و سربالایی ها عبور دهند. به همین خاطر وقتی در سال ۱۸۷۰ میلادی، پیشنهاد ساخت آسانسور مطرح شد تا رفت و آمد آسان تر شود، با استقبال چوپانان مواجه نشد و آن ها خواستار ساخت راه آهن بودند تا به وسیله ی آن دامهایشان را هم جا به جا کنند. اما نهایتا طرح ساخت آسانسور پیروز شد و گله داران هم مجبور به پذیرفتن آن شدند؛ سازه ای که سانتا ژوستا نام گرفت و در سال ۱۸۷۴ میلادی کار ساخت و سازش آغاز و نهایتا در سال ۱۹۰۲ کامل شد.

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

-->