شستی آسانسور

شستی آسانسور 40 برابر کثیف تر از کاسه توالت!

شستی آسانسور 40 برابر کثیف تر از کاسه توالت!

محققان با انجام مطالعاتی در آسانسور ساختمان ها، به یافته های جدیدی دست یافته اند که اثبات می کند که دکمه های احضار آسانسور طبقات و کابین تا ۴۰ برابر از دستشویی های عمومی آلوده تر می باشند و میکروب بیشتری را منتقل میکنند.

 

شستی آسانسور

 

در همین راستا اخیرا دکمه شستی های غیر لمسی آسانسور (touchless) جهت جلوگیری از لمس مستقیم دست و کاهش انتقال باکتری و میکروب، به صنعت آسانسور وارد گردیده است.
نحوه عملکرد دکمه های شستی غیر لمسی به این صورت است که همانند یک سوراخ گرد تو خالی عمل می کند که می توان انگشت را بدون دست زدن به نقطه ای داخل فضای خالی آن نمود تا شستی عمل نماید . ولی همین موضوع مشکلات فراوانی از ابتدا داشته است مشکلاتی اعم از این که اولا همین سوراخ ها محل مناسبی برای انباشت باکتری ها و همچنین بسته به نوع کاربر که بتواند مرکز شستی را هدفگیری نماید بدون تماس با آن ، گذشته از این موضوع ظاهر شستی زیبایی مورد نظر را نداشت و در عمل استفاده از این شستی را غیرممکن می ساخت. اگرچه این نوع کلیدها در ابتدا برای استفاده در اتاق های عمل طراحی و ساخته شدند ولی این اختراع راه خود را به شستی های آسانسور باز نمود اختراعی که اپل وعده ساخت آن را در محصولات جدید خود به خریدارانش داده است . این محصول فعلا طی توافقات انجام شده با شرکای خارجی در مدل S3 با استفاده از سیستم بدون لمس تولید و وارد بازار ایران می گردد اگرچه این شرکت هنوز به توافقاتی با شرکای غیر ایرانی خود در زمینه تولید سایر محصولات اعم از s6 و s7 که شستی های هوشمند بر اساس تراشه T که ساخته این شرکت بوده و قابلیت هایی اعم از کنترل دسترسی بر اساس اسکن تصویر صورت ( همانند آیفون 10) و کنترل مقصد به صورت هوشمند و ده ها امکان دیگر می باشد را برای تولید در ایران نرسیده است و امیدوار است با در آینده ای نزدیک برای تولید این محصولات به توافق برسند. اگرچه این شستی گام و دستاوردی نه چندان بزرگ در مقایسه با سایر اختراعات این شرکت بوده است ولی ایران برای اولین بار در زمینه آسانسور محصولی را ساخته است که اولا همانند آن وجود نداشته ثانیا نه تنها در داخل کشور بلکه قابلیت رقابت و حتی سالها سبقت از بزرگترین و مطرح ترین برندهای دنیا هست.

 

Tags: , , , , , , , , ,

-->